Skal jeg købe mine møbler fra udlandet?

Står du og mangler nye møbler, kan det være, du har leget med tanken om at købe dem fra udlandet. Men er det en god idé at købe nye møbler fra udlandet, eller skal du helst købe dem fra en dansk forhandler?

Der er flere fordele og ulemper forbundet ved det. Fordelene kan bl.a. være det større udvalg, du har ved at købe fra udlandet, og du kan være heldig at spare penge på selve møblerne.

Ulemperne er omvendt, at det kan være dyrt i fragt, du har svært ved at få support ved fejl og mangler, og du har ingen garanti for, at du får det, du ser på billedet.

Undersøg dine muligheder online

Dog skal det naturligvis ikke forhindre dig i at kigge nærmere på nettet, hvis du er interesseret i at se, hvad du rent faktisk kan få af møbler fra udlandet.

Har du Greentel mobil dækning, kan du nemt hive fat i din mobil og klikke dig ind på de sider, der har møbler, du er interesseret i. Husk altid at holde øje med om de nu også sender til Danmark.

Højere fragt ved køb i udlandet

Og så kan du næsten altid være sikker på, at du får en noget højere fragtpris, hvis du vælger at købe dine møbler hjem fra udlandet.

Det koster naturligvis også mange penge at få fragtet møbler rundt i Danmark, og hvem ved – måske kan det rent faktisk lade sig gøre at få en lavere fragtomkostning ved at købe hjem fra udlandet end at bruge fragtmænd eller PostNord herhjemme.

Men undersøg altid dine muligheder, og lad dig ikke nødvendigvis begrænse til at kigge på udvalget inden for landets grænser, hvis du gerne vil have noget unikt til din bolig, som andre ikke har.