Den perfekte sommerindretning

Nu er det på tide at komme i gang hvis du vil skabe den perfekte sommerindretning. Hvad skal du tænke på, når du indretter i sommer, der også er lige så flot i efteråret, til vinter og næste sommer? Det kan du læse mere om her.

Find din personlige stil

Minimalismen er ved at være over, og nu handler alt om personlig stil. Det der længe har handlet om hvide vægge og minimalistisk interiør, handler nu om at spejle hvem du/I er som person, og hvordan det bliver fortolket gennem æstetiske virkemidler. Det der er særligt kendetegnet for den nye bevægelsen indenfor indretning er at vi bevæger os hen mod en langt mere maksimalistisk tilgang til indretning, der alt er lov og der ikke er så mange regler som der var for kun få år siden.

Vi er nemlig blevet ret trætte af det intetsigende og hvide, og det er blevet meget mere normalt og anerkendt at finde sit eget udtryk. Men det er jo nemmere sagt end gjort, hvordan gør man lige det? Det handler om at samle referencer som du kan lide, som ikke nødvendigvis har noget med møbler at gøre, men som kan give et samlet billede af hvem du er. Det kan også handle om at skabe stemning i et rum, gennem farver og teksturer.

Hvordan får jeg personlig stil?

Det handler om at være unik og skabe noget særligt, fremfor at have det nyeste it-møbel. Det er en god ide at starte med at finde møbelbutikker der har ting du kan lide, og så begynde at kuratere dit eget hjem som var det en samling smukke skulpturer.

Når du har fundet ting du kan lide, så kan du begynde at tænke på farver. Her er der ingen regler, og derfor er alt lov og alt er rigtigt, så længe det føles godt for dig og så længe du trives. Det er en god ide at hente inspiration på Pinterest og Instagram, men prøv at sætte dit eget præg på det.