Tapeter med blomster og natur

Tapeter har igen taget indretningsverdenen med storm, og her ser vi lidt nærmere på tapetets historie og hvordan du kan bruge tapeter med blomster og natur, til at friske op dit hjem.

En trend gennem århundreder

Tapeter er faktisk ikke noget nyt fænomen, det er en trend der har kommet og gået gennem århundreder. Tapeter var ekstremt populære på 1700-tallet, og da særligt med blomster- og naturmotiver. Dette blev igen populært på slutningen af 1800-tallet med kunstneren William Morris, der lavede svulstige, blomsterprints til herskab og folk. Dette er tapeter, der rent faktisk også er populære i dag.

Nu har tapeter igen fået en renæssance, og igen er det blomster- og naturmotiver der dominerer trendbilledet. Man kan vælge mellem flere forskellige typer, både storblomstret og småblomstret. Det hele kommer an på hvad slags udtryk du vil have. Vil du have det let og luftigt, skal du måske vælge et sart småblomstret print, mens hvis du vil have et varmere og mere ekspressivt udtryk, kan du vælge et med store blomster og kraftige farver. Der findes ingen regler. Det er en god ide at tænke over hvilket tapet eller hvilke tapeter, der passer ind med de farver på det møblement der allerede er i det rum du skal tapetsere. Så er det bare at gå i gang med at lege.

Find et stort udvalg at blomstertapeter

www.nicetapet.dk/tapeter, kan du finde et stort udvalg af populære tapeter til dit hjem. Tapeter er en nem måde at friske op på, fordi de umiddelbart ændrer rummets udtryk. Det er nemmer end at male, og det ser også langt mere kunstnerisk og personligt ud. Tapeter er en sjov måde at lege med udtryk og teksturer på i et hjem. På www.nicetapet.dk/blomstret-tapet, kan du finde et stort udvalg af de blomstertapeter der er i trendbilledet lige her og nu.