Indret med ferieminder og husk de gode stunder

Gode oplevelser og dejlige minder. Det er i stigende grad noget, som betyder mere og mere for os. Lige netop derfor begynder vores boligindretning også så småt at ændres, så disse værdier i højere grad kommer i førersædet. 

Læs med her og se hvordan du kan indrette dit hjem, så retter mere fokus på de gode ferieminder og husker de gode stunder i dit liv. 

Masser af billeder

Vores billeder har det med at blive gemt væk i et støvet fotoalbum eller på en eller anden harddisk. Sjældent bliver de taget frem og kigget igennem og vi glemmer derfor hurtigt mange af de gode minder og stunder, vi har haft i vores liv. 

Det støvede fotoalbum bliver måske fundet frem af og til men vores billeder er i stigende grad kun i digital format og derfor bliver det sjældnere og sjældnere, at vi egentlig får kigget vores billeder ordentligt igennem.

For at minde dig selv om de gode ferieminder du har haft og alle de gode stunder, som du har del med venner og familie, så kan du i stedet for begynde at sætte nogle flere billeder op på væggen eller dine reoler. Rigtig mange mennesker er begyndt at lave hele billedvægge, hvor en tom væg ude i gangen for eksempel kan dekoreres flot med forskellige rammer i forskellige farver og størrelser, som viser de gode stunder i fortiden. Overvej om dette er noget, som du også skal have. Det kan også inspirere dig til at komme på ferie igen. Heldigvis er der sider som denne hvor du kan komme billigt afsted.

Køb magneter til køleskabet

En anden sjov og mere stille måde, man kan minde sig selv om sine gode ferieminder, er ved at købe en magnet, hver gang man er på ferie, og klistre dem op på køleskabet derhjemme.

Når man er afsted på ferie kan man ofte finde en souvenirbutik, hvor man altid kan finde en masse sjove og søde magneter, som kan minde en om ens feriested. Gør det til en vane at købe en af disse hjem fra hver ferie og sæt på køleskabet. Før du får set dig om har du samlet en fin lille gruppe af magneter, som du kan beundre og nyde over din morgenkaffe ude i køkkenet. 

Hjernen er en fantastisk ting og ofte skal der slet ikke så meget til, før vi husker en hel del ting. Ofte er det blot en lille genstand, som kan sætte tankerne i gang, og før du får set dig om, kan du huske noget fra en ferie flere år tilbage i tiden, som du tidligere havde glemt.

Skriv dagbog

Mange mennesker har stor glæde af at skrive dagbog. Nogle gør det meget religiøst hver dag, imens andre derimod kun gør det, når der sker noget særligt i deres liv, som de gerne vil huske. Hvis du godt kan lide at formulere dig selv på skrift, så kan det være at du skal begynde at skrive dagbog på dine ferier. På den måde vil du altid have noget at kunne genlæse, når du kigger tilbage på dine ferieminder om et par år og hukommelsen begynder at svække.

Skriv en kommentar